Contact/Ervaringen
 
 
 
 
Merxotio.Beyuna

Beyuna: voedingssupplementen 100% natuurlijk! Dus ook bind- en/of vulstoffen zijn natuurlijk.

Bekijk onze aanbiedingen:

https://merxotio.beyuna.com/ 

ADVIES/CONSULTATIE


 Na Afspraak

 

Tel: +32 483 225 020

adres: Tennisbaanstraat 89

9000 Gent

Belgium

Sos Korn-Verhoeven

 

Naturopaat

Ayurveda Practitioner

 

Gezondheidstherapeut:

Scholing Europese Academie Natuurgeneeskunde

Gezondheidsadvies als eerste stap naar iedereen toe.

 

De cliënt/de patient:

 

Eerst en vooral de patiënt is koning!

De patiënt beslist, niet de gezondheidwerker: de dokter, de therapeut, de behandelaar,etc.!

 

Medische mensen of behandelaars,… geven advies en stellen behandelingen voor.

De patiënt maakt dan een keuze en de keuze hangt af van wat de patiënt begrijpt. Het beste is altijd een second opinion te vragen en liefst ook bij andere geneessystemen te gaan raadplegen.

Stel je de vragen:    Is er iets anders dan de allopathie of de conventionele?

                                Bestaat dat en waar moet ik gaan?

                                Is er iets dat complementair werkt?

                                Wat is natuurgeneeskunde en bij wie kan ik terecht?

Vraag naar de competenties van al wat niet allopatisch is, ook diploma's, beroepsverenigingen,…

 

Een groot dilemma is de onwetendheid van de mensen die niet beseffen dat er ook andere geneessystemen bestaan.

Een ander dilemma is de teugbetaling van de visites en eventueel dat van de behandeling(en).

 

Maar laat u niet tegenhouden, het gaat om uw eigen gezondheid. Luisteren, informatie opdoen en er over nadenken, kan je doen meer inzien en je besluit zal ook beter en relaxter zijn. Je hebt je eigen gezondheid in je handen!

testimonials

copd behandeling, pancha karma 

Verzonden: 16 January 2024 13:23


sinds 4 mnd ben ik in behandeling. Vreselijke hoestbuien (ernstige COPD, astma, reflux)slokdarmspasmen. Door panchakarma zijn hoestbuien sterk verminderd, spasmen zijn verdwenen. Nazorg met voedingsvoorschriften en supplementen immuniteit verhoging :vlotte spijsvertering, significante verbetering ademhaling. Sinds 14 dagen heb ik geen klassieke puffs meer nodig, wel ayurvedische en natuurgeneeskundige preparaten. Een groot sukses voor mij!! hiermee dank ik sos voor zijn professionaliteit en toewijding linda

afbouwen medicatie, pancha karma 

Verzonden: 08 December 2023 11:42


Gedurende 32 jaar (ik ben 73) nam ik zware medicatie voor cholesterol en bloeddruk en ik wou al jaren stoppen met medicatie. Zo kwam ik bij Sos Korn-Verhoeven terecht, een specialist in de Ayurvedische geneeskunde. 

Een maand geleden heb ik de Pancha Karma laten uitvoeren, een Ayurvedische detox door het innemen van speciale kruidendranken. Door de Pancha Karma was ik op 1 nacht 3 kg afgevallen en dat is zo gebleven, nochtans eet ik de helft minder dan vroeger, maar ik eet voedzamer eten en ik heb nooit honger, ik heb ook geen suikerdip meer, het eten smaakt me beter, ik krijg complimenten dat ik er jonger uitzie en ik loop weer recht want ik liep met gebogen rug. Wat ook je gezondheidsproblemen zijn of ter preventie, een Pancha Karma is echt aan te raden ! 

Martine De Vloed

Gentbrugge

terug controle over mijn lichaam en geest

Karl , 30 januari 2023


Enkele maanden terug was ik het beu dat ik mezelf maar niet op gang kreeg. Sos ondersteunde me: ik volgde zijn advies op en inderdaad: na zijn pancha karma programma met passend dieet en op mij afgestemde kruiden kreeg ik terug controle over mijn lichaam en geest. Ik sta wekelijks verbaasd van wat er allemaal veranderd en vooral: alles lukt mij nu terug.
Ik had Sos liever enkele jaren vroeger ontmoet. Een aanrader!


Groetjes en thx

Karl

 psoriasis, eczeem, ontstekingen

Anke Op ma 17 okt. 2022


Dankjewel Sos ik hoop dat ook. 

Mijn oogeczeem is volledig weg, inwendig voel ik mij ook al wat rustiger.

De ontsteking aan mijn middenvinger is er wel nog en ook mijn darmen liggen nog vaak in de knoop. 

Ik ga zeker nog verder op mijn voeding letten en doe nu elke avond ontspannende yoga oefeningen. 

 

Fijne dag,

Anke

Ayurvedische Pancha Karma reiniging

Verzonden: 14 July 2022 08:29


Dag Sos,

Bedankt voor de behandeling.

De betaling is inmiddels uitgevoerd.

Gelukkig zijn er 's ochtends al café's open tussen jouw huis en het station...  

Het gaat me goed, wat me gisteren al opviel is dat de pijn in mijn linkerheup en uitstralend naar mijn knie veel minder is en zelfs bij momenten volledig weg.


Peter

zware huidaandoeningen: psoriasis, eczeem, kloven, rosacea

Verzonden: 04 February 2022 14:55


bij affirmatie  volg ik graag prep instructies op.

ondertussen ben ik gestopt met koffie en alle zoetigheid, en brood heel uitzonderlijk.

ben nu terug ter been en energie terug aan t keren .

met gezonde groet

Nic

IBS,SIBO,rosacea

Verzonden: maandag 6 juli 2020 13:02


Hello Sos,

how are you ? 

I am doing well. 

It's been 2 weeks now my face is clean and I don't think it's actually going back

to what it was before... 

So, I think now I can maybe stop with the treatment. I finished all the supplements anyway. Still have some haritaki which i like very much; 

 

I think I'm done now with the treatments. I continue with a plant based diet which, in my opinion, has played a very important role. I think if i was still eating animal products

I would still have a red face 

 

Kind regards,

Sophia

zoektocht

Gent feb 2019

Ervaring ayurveda behandeling

 

Reeds geruime tijd was ik op zoek naar een alternatieve, meer energetische vorm van geneeskunde, omdat ik het gevoel had dat de klassieke geneeskunde mij niet langer verder kon helpen. Ik had behoefte aan een totale aanpak , en had niet zo’n goeie ervaring met chemische geneesmiddelen, psychopharmaca in het bijzonder …

Tot ik hoorde zeggen dat er in mijn buurt een ayurvedische dokter gevestigd zat, ‘en naar ’t schijnt een hele goeien!... maar ’t wordt niet terug betaald !’…

Aangezien niemand mij een valabel alternatief kon aanreiken, en ik mij steeds slechter in mijn vel begon te voelen, besliste ik toch maar eens te bellen. Tot mijn grote verbazing kreeg ik dr.Sos Korn-Verhoevendirect zelf aan de lijn , die mij vriendelijk en geduldig een antwoord probeerde te bieden op al mijn vragen van dat moment. Het vertrouwen was gewonnen en het terrein lag voor mij klaar om mij stapvoor stap te latenonderdompelen. In de weldoendewereld van de ayurveda, zonder mij echter volledigaf te scheiden van de klassieke gen,eeskunde. En al ziet mijn vertrouwde huisdokter vans inds jaar en dag mij nog maar zelden meer, toch blijf ik beide sporen als complementair beschouwen.

Ondertussen zijn we 4 maanden, 2 pancha karma’s, verschillende goeie gesprekken, 1 reeks van 3 massagebehandelingen, enkel medicinale behandelingen die hoofdzakelijk uit ondersteunende voedingssuplementen bestaan, en vele wekelijkse zondagochtend-yogasessies verder,…, en heb ik nog geen minuut spijt gehad van mijn beslissing…!

 

V.V, vrouw, 52jaar, 


Ayurvedische Pancha Karma reiniging

Gent,  2019


Begin mei 2015 besloot ik de pancha karma reiniging - behandeling te ondergaan bij Sos Korn Verhoeven in Gent. Ik had gebrek aan energie, soms steken in mijn rechterzij en nogal harde stoelgang met momenten. Na een avondje en ochtend behandeling en een weekendje rust voelde ik direct het verschil. Bepaalde lichte eczeem klachten(schilferende droge huid) in mijn oren waren onmiddellijk veel beter. Mijn gehele huid voelde zelfs wat soepeler aan.

Het voelde vooral alsof ik terug de darmen had van een 6 jarige! Zeer vlot toilet, geen steken meer. Na verloop van  weken voelde ik dat ik terug meer energie kreeg. Je hebt ook meer zin in gezonde voeding als je darmen zo eens krachtig gereinigd zijn. De reiniging heeft ook een positief effect op lever en galwegen. Ik probeerde dit reeds op klassieke manier te doen door gewoon gezonder te eten, maar dat duurt maanden met weinig vooruitgang of resultaat. Zo herval je dan ook sneller in slechte gewoontes. Voor herhaling vatbaar dus!

Johan Maes, Gent

Bechterev

31-10-2017

Beste,


Ik beloofde u na mijn laatste behandeling de resultaten van uw behandeling te laten weten. Wat betreft de vermoeidheid heb ik een slechte periode achter de rug, dit is nu weer beter, wat betreft de soepelheid merk ik wel een flinke verbetering, ik heb ook de indruk dat dit ook mede door de druppels veroorzaakt kon zijn. Deze laatste zijn blijkbaar ook wel goed voor ontspanning, ik heb een beetje gezocht naar een goede dosering en kwam uiteindelijk op 2/2/2 ochtend , middag en avond, dit bleek efficiënter dan enkel ‘s avonds. Ik weet niet of deze druppels een langere periode genomen mogen worden? Mijn flesje is nu zo goed als leeg.

 

Groeten,

Caroline


Ayurvedische Detox

23-3-2014


Goeie avond,

Mijn broer Eric is bezig met een detox kuur bij u.  Hij vertelde me dat hij zich zoveel beter voelt dankzij deze kuur.  Ik zou dit daarom ook eens graag  uitproberen.  Is dit mogelijk? Wanneer zou dit kunnen, en hoe gaat het in z'n werk?

Met vriendelijke groeten,
D. Messa


Pancha Karma

23-3-2014

Beste

 

Dan zou ik eventueel nog juist voor het paasverlof kunnen 04/04/2014

Voor het moment voel ik dat terug minder energie heb, kan ook te maken hebben met de volle weekends de laatste tijd. Qua eten lukt het niet elke dag, wel kan ik zeggen dat ik meer goede dagen heb dan slechte dagen, ik laat me 1 keer per week even gaan met een pakje frieten od, Daarnaast ben ik ook meer actief, ik vraag aan mijn baas me meer tussen de mensen te kunnen begeven dan altijd achter de pc te zitten aan de telefoon, soms lukt het soms niet, ik kan zeker langer fysieke arbeid verrichten dan ervoor.

Qua gewicht ben ik een paar kilo's afgevallen, vorige week vrijdag heeft mijn weegschaal 103 gezegd dus daar was ik wel blij om, alleen is mijn gewicht niet stabiel, ik verlies wel maar er zijn dagen dat ik hetzelfde eet als elke dag maar toch bijkom van enkele kilo's, heel onregelmatig dus. Wel ga ik elke dag naar het groot toilet, al wat ik eet verteer ik nu op een normaal rytme.

Dus ik zou besluiten dat ik me 90% goed voel met 10% dat zo onregelmatig is

mvg

E. Messa